Kontakt oss

Kontakt oss nå for generell informasjon. Foreløpig tilbyr vi varetaxi i Bergen, Oslo, Østfold, Stavanger og Trondheim.

Generelle henvendelse til vare-taxi.no

Kun for spørsmål om våre tjenester.

Vanlige Spørsmål & Svar

Det kan du nok best svare på selv etter prøvd oss, men kort fortalt er vi serviceinnstilt, forutsigbar og prisgunstig.

Vi er vant med at det ofte brenner når man trenger vare-taxi – derfor prøver vi så langt det er praktisk mulig å komme innen 30 minutter i Bergensområdet. Det vil forøvrig være rimeligere å planlegge varetaxi litt tid i forveien. Vi vil uansett gi deg en tid du kan forholde deg til. 

I Norge må man ha eget løyve for å kunne ha betalende passasjerer. Men siden du betaler for transport av en vare kan du få sitte på helt gratis. Plass til 2 passasjerer.

Private betaler med Vipps og får kvittering på dette sendt på epost.

Firma blir fakturert. Varetransport er momspliktig. Ber du om pris for transport som privat er mva inkludert i prisen. Ber du om pris som firma får du pris uten mva.

Ja. Bilen er forsikret som firma budbil og skader  på gods er inkludert i den forsikringen.  

Ja vi kan være behjelpelig å bære varene til hvor du ønsker. Inkludert i prisen som blir sendt på SMS er opptil 15 min med effektiv bærehjelp. Ønsker bærehjelp utover 15 min kan det avtales. Det er som regel bare 1 mann pr bil. Men ved større oppdrag kan ekstra bærehjelp bestilles. 

Vi stiller alltid med hel tom bil før hvert oppdrag, så du kan fylle opp bilen. Varebilen har varerom som er 2,53 m lang, – 1,32 høyt og 1,62m bred. 
Det er mulig å sette inn 2 stk Europaller med truck. Maks høyde 130cm.

Vare Taxi