FÅ PRIS PÅ SMS INNEN 5 MINUTTER!

Legg inn en kort beskrivelse av ditt varetaxi i Bergen, Oslo, Stavanger, Trondheim og Østfold transportbehov. Vi svarer på SMS innen 5 minutter mellom 7:30 og 20:00 alle hverdager. Foreløpig kan vi kun tilby varetaxi i Bergen, Oslo, Stavanger, Trondheim og Østfold.

Vare taxi i Bergen.

Rimelig og serviceinnstilt varetaxi i Bergen, Oslo, Stavanger, Trondheim og Østfold. Perfekt for firma som trenger rask dør til dør levering, eller private som skal transportere f.eks møbler kjøpt på Finn eller mindre flyttelass.

Bruk skjema over til å få pris på varetaxi transport. Vi svarer innen 5 minutter på SMS. Inkludert i prisen er opptil 15 minutter bærehjelp. Trengs mer bærehjelp kan det ordnes.

Vare-taxi.no skal kun ha fornøyde kunder og det strekker vi oss langt for å få.

Varetaxi, Bergen, Oslo, Stavanger
Lasterom med plass til det meste

En profesjonell tjeneste.

Ring oss eller ta kontakt med oss ​​så får du best service for pengene.
Varetaxi, Bergen, Oslo, Stavanger

Trenger du hjelp?

Legg inn en kort beskrivelse av ditt varetaxi transportbehov, i skjemaet ovenfor. Vi svarer på SMS innen 5 minutter mellom 07:30 og 20:00 alle hverdager.

Vanlige Spørsmål & Svar

Det kan du nok best svare på selv etter prøvd oss, men kort fortalt er vi serviceinnstilt, forutsigbar og prisgunstig.

Vi er vant med at det ofte brenner når man trenger vare-taxi – derfor prøver vi så langt det er praktisk mulig å komme innen 30 minutter i Bergensområdet. Det vil forøvrig være rimeligere å planlegge varetaxi litt tid i forveien. Vi vil uansett gi deg en tid du kan forholde deg til. 

I Norge må man ha eget løyve for å kunne ha betalende passasjerer. Men siden du betaler for transport av en vare kan du få sitte på helt gratis. Plass til 2 passasjerer.

Private betaler med Vipps og får kvittering på dette sendt på epost.

Firma blir fakturert. Varetransport er momspliktig. Ber du om pris for transport som privat er mva inkludert i prisen. Ber du om pris som firma får du pris uten mva.

Ja. Bilen er forsikret som firma budbil og skader  på gods er inkludert i den forsikringen.  

Ja vi kan være behjelpelig å bære varene til hvor du ønsker. Inkludert i prisen som blir sendt på SMS er opptil 15 min med effektiv bærehjelp. Ønsker bærehjelp utover 15 min kan det avtales. Det er som regel bare 1 mann pr bil. Men ved større oppdrag kan ekstra bærehjelp bestilles. 

Vi stiller alltid med hel tom bil før hvert oppdrag, så du kan fylle opp bilen. Varebilen har varerom som er 2,53 m lang, – 1,32 høyt og 1,62m bred. 
Det er mulig å sette inn 2 stk Europaller med truck. Maks høyde 130cm.

Vare Taxi

Vare Taxi i Bergen - vare-taxi.no

FÅ PRIS PÅ SMS INNEN 5 MINUTTER!